Markedsføring

Moove flytter varer, holdninger og markedsandele via effektiv kommunikation og gennemtænkte løsninger...


I mere end 25 år har vi leveret solide løsninger til alt fra lokale enkeltmandsvirksomheder til store internationale koncerner. Ved hjælp af vores mange års erfaring, sikrer vi, at du rammer din målgruppe og dit marked så effektivt som muligt med dit markedsføringsbudget. Med udgangspunkt i din virksomheds konkrete situation skaber vi holdbare løsninger, der virker.

 

Hvad end ønsket og målet er, så er vi klar til, i samarbejde med dig, at definere din kommunikationsstrategi. Jo bedre vi kender dig og dit marked, jo bedre kan vi hjælpe med at nå målene.

 

Outdoor, TV, biograf, avis, instore og så videre og så videre. Mediekanaler er der nok af, men at vælge de rigtige og skabe det rigtige mediemix kræver sikker afklaring af strategi, koncept, segmentering og budskab – alle discipliner som vi har solid erfaring med. De seneste år er det gået hurtigt med udviklingen inden for online markedsføring f.eks. responsive hjemmesider, sociale medier, søgemaskineoptimering, mobile hjemmesider osv. Det er en udvikling vi deltager både aktivt og interesseret i. Med et stort og meget kompetent inhouse online team er vi faktisk rigtig godt klædt på til at hjælpe med online markedsføring.

 

Vi betragter markedsføring som en solid investering, hvis det gøres ordentligt. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Relaterede cases

Her er lidt projekter, hvor markedsføring har spillet en markant rolle.
Kommunikation og design er på menukortet Visitkort er godt have, når bare det ikke er hundens … Den gode smag er skåret ind til benet Når varm personlighed er kold business

Klar til at flytte...

holdninger, markedsandele eller varer? Så tag kontakt.
Om mødet skal holdes hos os eller dig, er mindre væsentligt.
Vi flytter os gerne.

7512 1888