Online

Moove fremtidssikrer din onlinekommunikation på mobil-, tablet- og desktop-platformen.


 

Med over 200 skærmstørrelser, 25 styresystemer og 40 forskellige browsere stiller nutidens hjemmesideløsninger lang større krav til udviklingen end nogensinde før. For os er det ikke et problem, det er en udfordring. En udfordring vi har løst for mange af vores kunder.

 

Mulighederne på nettet er ubegrænsede, derfor er de indledende strategiske overvejelser altafgørende for udfaldet af endelige løsning. Af den grund tilstræber vi at komme med om bord så tidligt som muligt, for at kunne rådgive, inspirere og give sparing. Hvad der er need-to-have og hvad er nice-to-have. Ofte er det begrænsningens kunst, der giver de bedste, mest sælgende og brugervenlige løsninger.

 

Vi bygger løsninger i Umbraco

Ganske enkelt fordi det er det mest intuitive og stabile CMS system tilgængeligt. Og fordi arbejdet i integrationen er lige besværligt uanset hvilket CMS system man bygger sites i. Umbraco er et Open Source system, hvilket i bund og grund betyder tre ting: sikkert, gratis og fleksibelt. Måske er det derfor at Peogeot, home, Micosoft, Fox og næsten 90.000 andre har valgt at bygge deres sites i Umbraco.

Foruden Umbraco bygger vi specialbyggede løsninger i Wordpress. 

 

Vi tilbyder søgemaskine optimering, eller SEO som det kaldes, samt alle former for social markedføring. Vi kan skabe likes på Facebook, samt udvikler handlingsplaner til alle de sociale medier.

Relaterede cases

Her er lidt projekter, hvor onlinekommunikation har spillet en markant rolle.
Den gode smag er skåret ind til benet Når varm personlighed er kold business Autentisk maling og træpleje med funktion og design Held og tillykke / Held og dygtighed

Klar til at flytte...

holdninger, markedsandele eller varer? Så tag kontakt.
Om mødet skal holdes hos os eller dig, er mindre væsentligt.
Vi flytter os gerne.

7512 1888