Salg

Effektivt og intelligent salg gør en kæmpe forskel


I Moove arbejder vi meget struktureret med salg, både på den offensive bane ude i marken eller i butikken og internt med kampagner, salgsværktøjer, kick-off osv.

 

Vi har erfaring med at skræddersy kampagner og markedstiltag så de supplerer og optimerer salgsressourcerne optimalt og medvirker til at skabe gennemslagskraft i markedet. Vi har en stor grad af forretningsforståelse, har erfaring fra mange forskellige brancher og konkurrencesituationer og har den største respekt for de barrierer og udfordringer der kan opstå i markedet eller i salgsorganisationen. 

 

Vi arbejder ud fra en salgsmodelleringsfilosofi, hvor vi både tager højde for og arbejder med de salgsmæssige færdigheder og de salgsværtøjer som anvendes. Det vil sige, at vi kan både bidrage med effektiv salgstræning og skræddersyede værktøjer som er tilpasset organisationen og de konkrete markedsudfordringer. På salgsområdet er vi en anden type samarbejdspartner end mange andre bureauer, fordi vi både har den praktiske erfaring, men også fordi vi ikke mener at markedsføring i alle sammenhæng kan stå alene.

 

Vi kan dokumentere at vores måde at arbejde på og den salgsfilosofi vi tror på skaber resultater og det vil vi naturligvis gerne fortælle dig mere om. Vi vil også meget gerne høre om dine udfordringer og resultater, så kontakt os gerne uforpligtende for en salgssnak – måske supplerer vi hinanden på en spændende udbyttesrig måde.

Relaterede cases

Her er lidt projekter, hvor Salg har spillet en markant rolle.
Når markedsføring kringles rigtigt Kommunikation og design er på menukortet Den gode smag er skåret ind til benet Visitkort er godt have, når bare det ikke er hundens …

Klar til at flytte...

holdninger, markedsandele eller varer? Så tag kontakt.
Om mødet skal holdes hos os eller dig, er mindre væsentligt.
Vi flytter os gerne.

7512 1888