Strategi

En strategi er ikke noget vi har – vi er vores strategi!


I Moove ønsker vi inderligt at bidrage til forretningsmæssig vækst – det ligger ligesom i vores DNA. Derfor er strategien et fokuspunkt vi er ekstra opmærksomme på.

 

Det meste af vores arbejde kan vi slet ikke lave, hvis ikke der er en strategi og nogle klare mål. Derfor vil du også opleve, at vi spørger meget ind til strategien for at forstå situationen og ikke mindst den fremadrettede plan. Vi ved godt at strategien ikke som udgangspunkt er vores, men vi vel gerne være en del af den og forstå den 100%, så vi kan bidrage og udfordre optimalt i vores samarbejde.

 

I vores daglige arbejde anvender vi både strategiske og analystiske værktøjer til at få indsigt og viden og enten supplere eksisterende strategier eller etablere nye. Vi kan som udgangspunkt godt lide at have en god viden om forskellige forhold som virksomhedens DNA, markedet, målgruppen, produkter/ydelser osv. Det giver os de bedste muligheder for at give dig meget værdi for pengene da vi typisk vil se det hele med mere friske øjne og dermed spotte nye markedsmuligheder eller via konsept-modellering optimere eksisterende produkt- og ydelsesprogram.

 

Tag gerne en uforpligtende snak med os om din nuværende eller kommende strategi.

Relaterede cases

Her er lidt projekter, hvor Strategi har spillet en markant rolle.
Når varm personlighed er kold business Kommunikation og design er på menukortet Når markedsføring kringles rigtigt Den gode smag er skåret ind til benet

Klar til at flytte...

holdninger, markedsandele eller varer? Så tag kontakt.
Om mødet skal holdes hos os eller dig, er mindre væsentligt.
Vi flytter os gerne.

7512 1888