Umbraco
CMS

- ubegrænsede muligheder!

Vi elsker Umbraco!

Bla. fordi, at med Umbraco har vi stor frihed i hele designudviklingen,
og stor brugervenlighed til at kunden selv kan vedligeholde indhold.

Identitet.
Kernefortælling.
Værdier.

INGENIØR’NE er gennem de seneste år vækstet markant med flere kollegaer, flere kontorer og flere opgaver samt samarbejdspartnere. En udvikling, hvor Moove har været, og stadig er, en særdeles væsentlig og aktiv samarbejdspartner. Dette gælder i visualisering af vores DNA både til tryksager, tilbudsgivning og digitale platforme, hvor vi bla. har fået udviklet 2 websites til hhv. profil/branding og ét dedikeret til HR.

John Andresen – Direktør, INGENIØR’NE

Content
is king

Vi tror på skræddersyede løsninger, fordi de effektivt adresserer specifikke behov. Dermed sparer du mange ressourcer på den lange bane.

Vi har stor forretningsforståelse som vi har opsparet gennem mange års erfaring og der er INTET der er vigtigere for os end dit projekt. Hos os kommer du helt tæt på specialisterne. Vi vil ikke blot være en IT-leverandør – vi vil være din samarbejdspartner!

Vi leverer unikke websites bygget på sikker grund.

Websites fra Moove er næsten altid udarbejdet med et unikt design ud fra virksomhedens profil, som igen er udarbejdet ud fra virksomhedens DNA. 

Vi lægger stor vægt på at virksomhedens website skal levere en god oplevelse og have et godt indhold – både på  brugerflade og content. 

Motoren bag er oftest Umbraco CMS, som er en open source løsning, hvilket betyder, at der kan videreudvikles på det, og at systemet fungerer uafhængigt af hosting og websiteudbyder.

Systemet giver gennem open source den fleksibilitet, som efter­spørges i dag. Systemet benytter teknologier, der gør os i stand til at udvikle moduler, der er tilpas­set den enkelte kunde, samt at videreudvikle på de utallige moduler, der er til rådighed.

Umbraco CMS er dan­skudviklet- og vedligeholdt CMS som bla. gør, at man kan bygge skræddersyede løsninger med et standardiseret udgangspunkt. Og bygget på en filosofi at det skal være nemt… hvilket opleves i dets backend, hvor brugeren efter blot få timers undervisning er ”køreklar” til at montere indhold og vedligeholde websitet.

Umbraco er skalérbart og egnet til både store og små webløsninger. Løsningen anvendes til en lang række mindre og mellemstore firmaer, men også af f.eks. Carlsberg, Redbull, Peugeot og Microsoft.

Umbraco er gratis at bruge, og bliver vedligeholdt af både et kernehold, men også af et stort onlinebaseret community. Med over 200 partnere og tusindvis af løsninger står Umbraco stærkt – nu og i fremtiden.

Vi har leveret Umbraco CMS til både enkeltmandsfirmaer, foreninger og fonde samt virksomheder med flere hundrede medarbejdere.

I midten af 2017 satte vi udvikling af lufthavnen højt på dagsordenen, og en af opgaverne var en ny hjemmeside som skulle være med til at synliggøre rejsemulighederne fra Esbjerg. Til det inviterede vi to mulige leverandører, og Moove var den ene. I løbet af de første samtaler stod det klart at Moove udover at kunne lave en ny hjemmeside kunne udfordre os på, hvem og hvad Esbjerg Lufthavn er. Det var derfor et enkelt valg, og vi har i samarbejde med Moove fået et nyt udtryk som ikke kun danner rammen for vores hjemmeside, men også det Esbjerg Lufthavn står for – Den hurtige vej til nye muligheder. 

Henrik Søndergaard - Commercial Manager, Esbjerg Airport