DNA strip

Det Grønne DNAspejl™
Kan du stave til grøn?

Når du skal stave til grøn, staves det i dag meget ofte ESG


Mulighederne er mange, og det kan være vanskeligt at orientere sig, når snakken falder på klimaforpligtelser og verdensmål.

En ting er dog sikkert:
Som virksomhed kan du ikke længere snyde på den grønne vægtskål.

Du skal have styr på din grønne profil og bruge det aktivt som grønfoder i din kommunikation... både internt og eksternt

Lidt mere om, hvad vi kigger på...

  • Find de skjule gaver i lovgivning. Vi ser på paragrafferne fra en anden vinkel og finder de grønne gaver.
  • Undgå floskler. Selv om det ikke er greenwashing, så kan det du siger, nemt fremstå som tomme ord. Det kalder vi Den Grønne Boomerang. 
  • Find det grønne guld, du allerede har i huset. Vores erfaring er, at de fleste virksomheder er tættere på guldet, end de lige tror.

 

Du kan høste meget værdi af at kommunikere det rigtigt.

- Kenneth Lindner, kommunikationsrådgiver.

Du kan ikke snyde på den grønne vægtskål – uden at blive ramt af Den Grønne Boomerang

 

 

ESG og den grønne lovgivning rammer alle, også små virksomheder. Kom i gang nu, inden reglerne kommer væltende ned fra oven.

Brug regler og paragraffer som grønfoder til din branding.

Find de grønne gaver


Vi har i mange år haft det grønne øje med i vores forløb, når vi skaber markedsstrategier og kernefortællinger.

Nu har vi taget det sidste skridt og udviklet forløb med 100% fokus på den grønne dagsorden – og alt det, der ligger rundt om.

Vi har nørdet os ned i de love, regler og krav, der er den nye hverdag for alle. Vi kan styrke vores partnerskaber med eksperter inden for denne juridiske diciplin.

Lad os hjælpe dig med at grave det grønne guld frem, så din kommunikation og branding får et stærkere grønt sprog.

 

Det grønne tjek i DNAspejlet™
Intro og indblik – faldgruber og muligheder

Det grønne kig i DNAspejlet™
En workshop, der er en kombination af udvikling og undervisning. Vi tager afsæt i de typiske områder, man overser - faldgruber og muligheder. Vi dykker ned i jeres DNA og udformer konkrete redskaber. Vi samler det hele i en arbejdsbog med jeres grønne kommunikation.

Det dybe grønne kig i DNAspejlet™
Det samme som det grønne kig, hvor vi tilfører en workshop 2, hvor vi tager et spadestik dybere. Vi udformer en grøn markedstrategi og en plan for den interne implementering.

De mange krav og regler, der følger med den grønne dagsorden, kan suge energien ud af mange. Men der ligger mange overraskende grønne gaver gemt. Det har vi nørdet en del med.