Skarpe hjerner
til en fair pris

Vi er et reklame- og kommunikationsbureau i Esbjerg, som løser en bred vifte markeds­førings­opgaver.

Vi tror på, at der - med fokus på dit DNA - skal skræddersyede løsninger til at flytte din forretning. Derfor er vi altid fleksible i vores opgaveløsning, lige meget om det er offline eller online.

Giv os et kald Send os en mail
Design og branding

Det visuelle udtryk og aftryk, der skal gives videre. Formet med erfaring, dyb faglighed og med præcision.

Læs mere
Digital markedsføring

Alt er digitalt. Alt skal kunne mærkes analogt. Alt skal virke effektivt i sammenhæng i et hav af muligheder i et hav af medier og mennesker.

Læs mere
Billeder og levende fortællinger

Billeder, der står stille, der bevæger sig og flytter budskaber. Fortællinger, der bevæger modtageren og giver mening.

Læs mere
Digitalisering og udvikling

Websites, e-commerce og de tekniske platforme, der driver forretninger og budskaber. Brugeroplevelser, der giver værdi.

Læs mere
Marketing og planlægning

Overblik og planer, der giver effekt og kan måles. Rådgivning og sparring, der sikrer den rette blanding af medier, midler og mennesker.

Læs mere
Kernefortælling og DNA

Den røde tråd, der binder virksomhedens strategi og DNA sammen. Et spejlbillede af det, der skaber mest værdi, når du kommunikerer internt og eksternt.

Læs mere

I 2018 ønskede VAs bestyrelse at opdatere virksomhedens visuelle udtryk, uden at glemme virksomhedens DNA. Men hvad var VAs DNA?
Vi engagerede Moove til at forestå processen med at klarlægge VAs DNA. Sammen med medarbejdere fra forskellige dele af VA blev der afholdt to workshops, hvor Moove stillede de frække spørgsmål og afdækkede alle vinkler på VA, internt som eksternt. Baseret herpå leverede Moove et oplæg til kernefortællingen om VA, der udmøntede sig i vores nye payoff ”Sammen om praktisk innovation” – det er VAs DNA, helt kort fortalt. Ved samme lejlighed fik vores logo en tiltrængt opdatering, så VA står helt skarpt til fremtiden. I VA oplevede vi DNA-processen som et virkelig godt, effektivt og udbytterigt forløb med et resultat, som vi er rigtigt glade for.

Helle Juel – Sekretariats- og HR-chef, Vestjyllands Andel