Vores Moove(ere)

Stilstand er kedeligt, og stilstand er sjældent god forretning. Det handler om at flytte sig - så derfor Moove!


Hos Moove har vi en bred vifte af kompetencer og specialister i huset, som vi trækker på, når vi skal løse en opgave for dig. Det gør, at vi kan tilbyde dig den mest optimale løsning for din virksomhed.

Selvom vi må indrømme, at vi er en smule nørdede indenfor vores felt, er det vigtigt for os, at der altid er gennemsigtighed i vores arbejde, og at vores kunder forstår vores indsatser og ikke mindst, hvad deres reklamekroner går til.
Det sikrer vi bedst ved at have en tæt og løbende dialog og ved at forklare tingene, så de er til at forstå!

Vi er et helt-nede-på-jorden reklamebureau i Esbjerg med højt til loftet og uformel omgangstone - og med ikke mindre end 30 års erfaring. 
Vi har ekspertisen og erfaringen til at flytte din forretning!

Hos LYNDDAHL a/s i Ribe har vi i flere år samarbejdet med MOOVE. Vi oplever en enorm god støtte og sparing i det daglige, således vi sikrer en altid opdateret approch i markedet. De handler altid effektivt og hurtigt hos MOOVE, hvilket letter vores arbejde meget omkring markedsføring og kommunikation. Vi havde også for år tilbage et større projekt, som gik ud på at opgradere LYNDDAHL’s lidt støvede ’produktionsansigt’. Hos MOOVE formåede de at udfordre os på flere områder, som resulterede i en radikal ændring af LYNDDAHLs position i markedet, herunder ændring af logo, virksomhedsnavn samt en komplet ny hjemmeside. Vi er meget glade for samarbejdet!

Rasmus Lynddahl CEO, LYNDDAHL

Vi er og vi kan

Vi er meget mere end et traditionelt reklamebureau.


Vi er din forlængede marketingafdeling og nærmeste samarbejdspartner.

Vi tror ikke på standard pakkeløsninger – i stedet kan du hos os frit plukke i vores team og kompetencer, så vi sammen finder de specialister og det niveau, der giver det største udbytte.

Vi tror på, at det er skræddersyede løsninger, der flytter din forretning!