Kontakt teamet

Profil billede af Jan Willendrup

Jan Willendrup

Profil billede af Johnny Olsson

Johnny Olsson

Profil billede af Line Hinze Knudsen

Line Hinze Knudsen

Online Marketing & Tekst
lh@moove.dk
+45 2920 0421
Profil billede af Helle Dreier

Helle Dreier

Profil billede af Fie A. Stokholm

Fie A. Stokholm

Webdesign & Online Marketing
info@moove.dk
+45 7512 1888
Profil billede af Jesper L. Kristensen

Jesper L. Kristensen

Om os

Moove er ejet af Jan Willendrup og Jesper L. Kristensen, og har derudover tilknyttet et erfarent og solidt advisoryboard bestående af Bjarne Pedersen fra Pedersen Gruppen i Esbjerg og Rasmus Lynddahl fra LYNDDAHL i Ribe, som fungerer som stærke sparringspartnere.

Hvor Jan står med det daglige ansvar for samarbejdet med nye og eksisterende kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere og Jesper tager sig af driften og udviklingsopgaver. Stilstand er kedeligt. Stilstand er dårlig forretning. Du må fremad, så derfor Moove!

Vi er et nede-på-jorden reklamebureau i Esbjerg med højt til loftet og med en klar vision om at flytte virksomheder ved at være deres marketingsafdeling – eller et bidrag til den ansvarlige for markedsføring. Vores primære kontakt er ejer, leder eller salgs/marketingsansvarlig.

Sådan har Moove gjort siden 1987, hvor det hele begyndte. Selvom meget har ændret sig siden 1987, mener vi stadig, at skarpt- og relevant indhold i markedsføringen er vejen frem til at skabe synlighed for vores kunder; og vores kunders succes, er vores succes. Sådan var det også i 1987 – i dag lige så meget online, som offline.

Vores Moove(ere)

I Moove har vi en bred vifte af kompetencer og skarpe hjerner i huset at trække på, når vi skal løse en opgave for dig. Det betyder, at vi i Moove kan tilbyde den mest optimale løsning for din virksomhed.

Selvom vi må indrømme, at vi er en smule nørdede indenfor vores felt, er det vigtigt for os, at der altid er gennemsigtighed i vores arbejde. Det sikrer vi bedst ved at have en tæt dialog med vores kunder, og ved at forklare det, så det er til at forstå.

Moove er både dygtige og kompetente folk her på adressen, Dokken, i Esbjergs bymidte – men også en håndfuld meget kompetente freelancere og samarbejdspartnere. Denne sammensætning er netop for at vores kunder altid får det, der er bedst for netop dem.

Intet er for stort, og intet er for småt til, at vi kan tage en uforpligtende snak om det. Vi er ”Skarpe hjerner til en fair pris” …

Dem vi flytter

Det er vigtigt at flytte med tiden. At udvikle. At opdatere. At genopfinde.

Vi brænder for skarpe budskaber og ønsker inderligt at bidrage til forretningsmæssig vækst gennem indsigt, viden og kreativitet.