Øg konverteringsraten på din webshop med Google Shopping

Googleindsatser

mandag d. 6. februar 2023

Google Shopping - et redskab for højere konverteringsrate på webshops

 

Google Shopping er et fantastisk værktøj for e-handelsvirksomheder, der ønsker at øge deres synlighed og skaffe flere konverteringer. Det er en service, der giver brugerne mulighed for at søge efter produkter på Google og sammenligne priser fra forskellige butikker. Det er en nem måde for forbrugeren at finde det ønskede produkt på, og det giver også brugeren mulighed for at se produktbilleder, beskrivelser og anmeldelser, inden de foretager et køb.

For e-handelsvirksomheder er Google Shopping en god måde at øge synligheden af deres produkter og forbedre deres søgeresultater. Det giver virksomhederne mulighed for at vise deres produkter i søgeresultaterne, når brugeren søger efter et bestemt produkt eller kategori af produkter. Det giver også mulighed for at skræddersy deres annoncer ved at vælge de produkter, de ønsker at fremhæve, og ved at vælge de søgeord, de ønsker at annoncere på. På dem måde undgår du at betale for unødigt mange klik.

For at drage fordel af Google Shopping, er det vigtigt at have en god strategi og en god opsætning af deres konto. Det betyder, at man skal sørge for at have korrekte og opdaterede produktfeeds, vælge de rigtige søgeord og skræddersy annoncerne til deres målgruppe. Det er også vigtigt at overvåge og analysere kampagnens performance, så man kan justere og optimere den efter behov.

Med Google Shopping rammer du altså de potentielle kunder, som rent faktisk aktivt leder efter dit produkt; modsat en mere traditionel måde at tænke marketing på, hvor du nemt kan bruge flere tusind kroner på at skyde med spredehagl.

Det er derfor et genialt redskab til at sikre, at du bruger dine annoncekroner på kunder, der har en reel og oprigtig interesse i at købe dine produkter. Det betyder også, at Google Shopping annoncerne har en langt bedre konverteringsrate end almindelige tekstbaserede Google Ads annoncer.

Google Shopping succesen er som alle andre annoncer selvfølgelig betinget af, at annoncerne opsættes strategisk korrekt, overvåges og optimeres løbende. Vi bruger også Google Shopping på vores kunder, når der er brug for det. Her hjælper vi med at opsætte og administrere Google Shopping-kontoer. Vi hjælper med at skræddersy annoncerne til målgruppen, vælge de rigtige søgeord og overvåge og analysere performance.

Tilbage til blog

Er du interesseret i at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med Googleindsatser?

Giv os et kald Send os en mail