Digitalisering og udvikling

Vi designer og udvikler websites, webshops og online produktkataloger til både B2B og B2C virksomheder. Uanset om du skal bruge det som et digitalt visitkort, eller dit website skal kunne noget ekstraordinært, står vi klar til at hjælpe dig. Det er altafgørende, at dit website, eller din shop, er brugervenlig og ikke mindst, at det afspejler virksomhedens værdier og koncept. 

De foretrukne systemer hos os er UMBRACO og WordPress.

Giv os et kald Send os en mail
Moove Webdesign Expand TYND HVID
WEBDESIGN

For os er det vigtigt, at du er involveret i processen, når vi laver dit nye website, så det bliver præcis, som du ønsker. Derfor starter vi altid med at tegne skitser af hjemmesidens struktur og opbygning, som modificeres og godkendes i samarbejde med dig. Løbende fyldes indhold og farver på, indtil der til sidst er tale om en komplet prototype, der er klar til at blive udviklet i WordPress eller Umbraco.

Moove Webudvikling Expand TYND HVID (1)
WEBUDVIKLING

Når webdesignet er på plads, kan udviklingen af websitet igangsættes. Her udvælges det korrekte CMS (WordPress eller Umbraco) ud fra kravene til hjemmesidens funktioner og opbygning.
Når websitet er færdigudviklet, står vi klar til en snak om det lange, seje træk med at sikre og optimere trafikken til det nye website med indsatserne fra vores online marketing-afdeling.

UX design

CMS

PrintHub

White Label løsning

Design og branding

Det visuelle udtryk og aftryk, der skal gives videre. Formet med erfaring, dyb faglighed og med præcision.

Læs mere
Digital markedsføring

Alt er digitalt. Alt skal kunne mærkes analogt. Alt skal virke effektivt i sammenhæng i et hav af muligheder i et hav af medier og mennesker.

Læs mere
Billeder og levende fortællinger

Billeder, der står stille, der bevæger sig og flytter budskaber. Fortællinger, der bevæger modtageren og giver mening.

Læs mere
Digitalisering og udvikling

Websites, e-commerce og de tekniske platforme, der driver forretninger og budskaber. Brugeroplevelser, der giver værdi.

Tilbage til kompetencer
Marketing og planlægning

Overblik og planer, der giver effekt og kan måles. Rådgivning og sparring, der sikrer den rette blanding af medier, midler og mennesker.

Læs mere
Kernefortælling og DNA

Den røde tråd, der binder virksomhedens strategi og DNA sammen. Et spejlbillede af det, der skaber mest værdi, når du kommunikerer internt og eksternt.

Læs mere

INGENIØR’NE er gennem de seneste år vækstet markant med flere kollegaer, flere kontorer og flere opgaver samt samarbejdspartnere. En udvikling, hvor Moove har været, og stadig er, en særdeles væsentlig og aktiv samarbejdspartner. Dette gælder i visualisering af vores DNA både til tryksager, tilbudsgivning og digitale platforme, hvor vi bla. har fået udviklet 2 websites til hhv. profil/branding og ét dedikeret til HR.

John Andresen – Direktør, INGENIØR’NE