Design og branding

Det visuelle udtryk og aftryk, der skal gives videre. Koncepter og budskaber brygget på indsigt, dyb faglighed og præcision.

En vital grundsten, når du skaber rammen for din fortælling og den stemning, du ønsker. Ideer, der giver opmærksomhed og design, der holder.

Giv os et kald Send os en mail
Moove Print Expand TYND HVID
OFFLINE/PRINT

Vi leverer grafisk opsætning af trykmateriale såsom visitkort, brevpapir, notesbog, plakat, annoncer, magasin, datablad, brochure, (profil)folder, labels, banner, menukort, merchandise, beklædning samt bildekoration og design af facader/skilte, emballage mm.
Vi hjælper også gerne med at få materialet trykt hos en af vores leverandører.

Moove Webdesign Expand TYND HVID
ONLINE/DIGITALT

Digitalt grafik består bl.a. af mailsignatur, præsentationsopsætning (eks. PowerPoint), webbannere og webannoncer samt grafiske opsætninger af opslag og annoncer til sociale medier.

Den digitale del udføres ofte i samarbejde med online marketing-afdelingen. Her planlægges forskelligt indhold/kampagner til sociale medier og webannonceringer, hvor grafikken efterfølgende leveres af vores grafiker.

Moove Grafisk Expand TYND HVID
VISUEL PROFIL

Er din virksomhed helt nyopstartet, eller trænger du til forandring - måske på baggrund af vores workshop? Så hjælper vi dig med at finde dit visuelle udtryk, der afspejler virksomhedens DNA. Her kigger vi på de grundlæggende ting som logo, farver og fonte - måske suppleret med ikoner og/eller illustrationer. Efterfølgende kan det være en stor fordel at samle en designmanual, så man altid er sikret et ensartet udtryk.

Moove Søg Expand TYND HVID
CASES

Se eksempler på grafisk arbejde, vi har udført for vores kunder - stort som småt - under cases.

Grafisk design

Ide og koncept

Design og branding

Det visuelle udtryk og aftryk, der skal gives videre. Formet med erfaring, dyb faglighed og med præcision.

Tilbage til kompetencer
Digital markedsføring

Alt er digitalt. Alt skal kunne mærkes analogt. Alt skal virke effektivt i sammenhæng i et hav af muligheder i et hav af medier og mennesker.

Læs mere
Billeder og levende fortællinger

Billeder, der står stille, der bevæger sig og flytter budskaber. Fortællinger, der bevæger modtageren og giver mening.

Læs mere
Digitalisering og udvikling

Websites, e-commerce og de tekniske platforme, der driver forretninger og budskaber. Brugeroplevelser, der giver værdi.

Læs mere
Marketing og planlægning

Overblik og planer, der giver effekt og kan måles. Rådgivning og sparring, der sikrer den den rette blanding af medier, midler og mennesker.

Læs mere
Kernefortælling og DNA

Den røde tråd, der binder virksomhedens strategi og DNA sammen. Et spejlbillede af det, der skaber mest værdi, når du kommunikerer internt og eksternt.

Læs mere

Team Esbjerg Elitehåndbold har været på en fantastisk rejse de sidste 5 år, hvor klubben har positioneret sig som én af Danmarks topklubber i Dameligaen, bl.a. med 2 danske mesterskaber. Moove Advertising har været med på hele rejsen og er en værdiskabende samarbejdspartner, både på den korte og den lange bane. Team Esbjerg bruger Moove Advertising som sparringspartner omkring alt indenfor marketing og kommunikation, hvor vi altid oplever en professionel og imødekommende tilgang til samarbejdet.

HC Warrer, Direktør – Team Esbjerg Elitehåndbold A/S