Billeder og levende fortællinger

‘’Et billede siger mere end tusind ord’’ – en velkendt talemåde, der beskriver, hvad gode billeder kan formidle. De giver os en fortælling, om de er stillestående eller levende. Billeder er et stærkt redskab til at skabe en fortælling om jeres virksomhed, jeres værdier, jeres produkter og meget mere. Vi arbejder med alt fra små til store fortællinger. Vores erfarne og stærke team samt netværk af specialister sikrer, at fortællingen når i mål.

Design og branding

Det visuelle udtryk og aftryk, der skal gives videre. Formet med erfaring, dyb faglighed og med præcision.

Læs mere
Digital markedsføring

Alt er digitalt. Alt skal kunne mærkes analogt. Alt skal virke effektivt i sammenhæng i et hav af muligheder i et hav af medier og mennesker.

Læs mere
Billeder og levende fortællinger

Billeder, der står stille, der bevæger sig og flytter budskaber. Fortællinger, der bevæger modtageren og giver mening.

Læs mere
Digitalisering og udvikling

Websites, e-commerce og de tekniske platforme, der driver forretninger og budskaber. Brugeroplevelser, der giver værdi.

Læs mere
Marketing og planlægning

Overblik og planer, der giver effekt og kan måles. Rådgivning og sparring, der sikrer den rette blanding af medier, midler og mennesker.

Læs mere
Kernefortælling og DNA

Den røde tråd, der binder virksomhedens strategi og DNA sammen. Et spejlbillede af det, der skaber mest værdi, når du kommunikerer internt og eksternt.

Læs mere

Som detailbutik bliver man tit ringet op af forskellige aviser, magasiner og dagblade, om man ikke lige har et budskab, der skal med i næste udgave. Lige i disse øjeblikke bliver der spildt mange annoncekroner. Det er bare så behageligt, at der er lagt en plan for budskaber samt hvilke medier, der skal bruges. Så er det bare dejligt at kunne sende en prof sælger videre til en prof marketingsmand. Moove har derudover udviklet Guldsmediens logo og virksomhedsprofil, således at vi signalerer alt det rigtige til vores målgrupper om netop vores guldsmedeforretning, som netop er guldsmed og ikke ”bare” smykkeforretning.

Henrik Nielsen – Ejer, Guldsmedien