Billeder og levende fortællinger

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til film og fotografi. Vi arbejder med helt små, håndholdte film til store fortællende firmapræsentationer, LED-bander og dronefilm.

Filmproduktion er et stærkt redskab til at lave en fortælling om din virksomhed og jeres værdier - blandt andet til jeres website, sociale medier eller til employer branding.

Giv os et kald Send os en mail
Moove Foto Film Expand TYND HVID
Billeder

Vores dygtige fotografer står klar til at springe ud i alle tænkelige fotoopgaver - uanset om din virksomhed skal have taget portrætbilleder af personale eller kunder, stemningsbilleder, packshots, dronebilleder, eller noget helt andet.

Moove Video Expand TYND HVID
FILM

Vores fotografer har ikke kun styr på fotografi, men er også erfarne inden for film. Det er uanset, om der er tale om små håndholdte film, store fortællende firmapræsentationer, droneklip eller animationsfilm.

Moove Ide Expand TYND HVID
LED reklamer

Har du annoncer eller sponsorater i sportsklubber, LED-bander eller infoskærme kan vi hjælpe dig med at udvikle LED-annoncer, der er levende, fortællende og grafisk animerede. Vi har mange års erfaring fra levering til infoskærme og LED-bander til håndbold-, fodbold- og ishockeyklubber.

Moove Youtube Expand TYND HVID
YOUTUBE

Gå ind på vores Youtube-kanal og se, hvad vi gennem tiden har produceret af videoer til vores kunder og til os selv. Du kan også se et udpluk af de LED-bander, vi har leveret til håndboldkampe i Dokken.

Explainers

SoMe

Animation

Motion Graphics

Design og branding

Det visuelle udtryk og aftryk, der skal gives videre. Formet med erfaring, dyb faglighed og med præcision.

Læs mere
Digital markedsføring

Alt er digitalt. Alt skal kunne mærkes analogt. Alt skal virke effektivt i sammenhæng i et hav af muligheder i et hav af medier og mennesker.

Læs mere
Billeder og levende fortællinger

Billeder, der står stille, der bevæger sig og flytter budskaber. Fortællinger, der bevæger modtageren og giver mening.

Tilbage til kompetencer
Digitalisering og udvikling

Websites, e-commerce og de tekniske platforme, der driver forretninger og budskaber. Brugeroplevelser, der giver værdi.

Læs mere
Marketing og planlægning

Overblik og planer, der giver effekt og kan måles. Rådgivning og sparring, der sikrer den rette blanding af medier, midler og mennesker.

Læs mere
Kernefortælling og DNA

Den røde tråd, der binder virksomhedens strategi og DNA sammen. Et spejlbillede af det, der skaber mest værdi, når du kommunikerer internt og eksternt.

Læs mere

Som detailbutik bliver man tit ringet op af forskellige aviser, magasiner og dagblade, om man ikke lige har et budskab, der skal med i næste udgave. Lige i disse øjeblikke bliver der spildt mange annoncekroner. Det er bare så behageligt, at der er lagt en plan for budskaber samt hvilke medier, der skal bruges. Så er det bare dejligt at kunne sende en prof sælger videre til en prof marketingsmand. Moove har derudover udviklet Guldsmediens logo og virksomhedsprofil, således at vi signalerer alt det rigtige til vores målgrupper om netop vores guldsmedeforretning, som netop er guldsmed og ikke ”bare” smykkeforretning.

Henrik Nielsen – Ejer, Guldsmedien