Marketing
og planlægning

Medierådgivning og planlægning deraf er afgørende for at få mest muligt ud af dine reklamekroner. Det er afgørende, at der er strategisk belæg for at vælge de forskellige medier, så man hele tiden har målgruppen og målgruppens færden for øje. Dét er vi eksperter i at hjælpe med.

Giv os et kald Send os en mail
Markedsføringsplan

Medieplan

Effektanalyse

Rapporter

Medievalg/-mix

Marketingsaftaler

Instore marketing

Kommunikation

Design og branding

Det visuelle udtryk og aftryk der skal gives videre. Formet med erfaring, dyb faglighed og præcition

Læs mere
Digital markedsføring

Alt er digitalt. Alt skal kunne mærkes analogt. Alt skal virke effektivt i sammenhæng i et hav af muligheder i et hav er medier og mennesker.

Læs mere
Film og levende fortællinger

Billeder der står stille, der bevæger sig og flytter budskaber. Fortællinger der bevæger modtageren og giver mening.

Læs mere
Digitalisering og udvikling

Websites, e-commerce og de tekniske platforme, der driver forretninger og budskaber. Brugeroplevelser der giver værdi.

Læs mere
Marketing og planlægning

Overblik og planer der giver effekt og kan måles. Rådgivning og sparring der sikrer den den rette blanding af medier, midler og menensker

Tilbage til kompetencer
Kernefortælling og DNA

Den røde ståd, der binder virksomhedens strategi og DNA sammen. Et spejlbillede af det er skaber mest værdi, når du kommunikerer Internt og eksternt

Læs mere

Udvikling af lufthavnen er højt på dagsordenen, og en af opgaverne var bl.a. en ny hjemmeside, som skulle være med til at synliggøre rejsemulighederne fra Esbjerg. Til det inviterede vi to mulige leverandører, og Moove var den ene. I løbet af de første samtaler stod det klart, at Moove udover at kunne lave en ny hjemmeside, også kunne udfordre os på, hvem og hvad Esbjerg Lufthavn er. Det var derfor et enkelt valg, og vi har i samarbejde med Moove fået et nyt udtryk, som ikke kun danner rammen for vores hjemmeside, men også det, Esbjerg Lufthavn står for – Den hurtige vej til nye muligheder.

Henrik Søndergaard - Commercial Manager, Esbjerg Airport