Film og fotografi

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til film og fotografi. Vi arbejder med helt små, håndholdte film til store fortællende firmapræsentationer, LED-bannere og dronefilm.

Filmproduktion er et stærkt redskab til at lave en fortælling om din virksomhed og jeres værdier - blandt andet til jeres website, sociale medier eller til employer branding.

Giv os et kald Send os en mail
Moove Foto Film Expand NEGATIV
FOTO

Vores dygtige fotografer står klar til at springe ud i alle tænkelige fotoopgaver - uanset om din virksomhed skal have taget portrætbilleder af personale eller kunder, stemningsbilleder, packshots, dronebilleder, eller noget helt andet.

Moove Video Expand NEGATIV
FILM

Vores fotografer har ikke kun styr på fotografi, men er også erfarne inden for film. Det er uanset, om der er tale om små håndholdte film, store fortællende firmapræsentationer, droneklip eller animationsfilm.

Moove Ide Expand NEGATIV
LED

Har du annoncer eller sponsorater i sportsklubber, LED-bander eller infoskærme kan vi hjælpe dig med at udvikle LED-annoncer, der er levende, fortællende og grafisk animerede. Vi har mange års erfaring fra levering til infoskærme og LED-bander til håndbold-, fodbold- og ishockeyklubber.

Moove Youtube Expand NEGATIV
YOUTUBE

Gå ind på vores Youtube-kanal og se, hvad vi gennem tiden har produceret af videoer til vores kunder og til os selv. Du kan også se et udpluk af de LED-bannere, vi har leveret til håndboldkampe i Dokken.

Online marketing

Den rigtige online indsats giver opmærksomhed til din virksomhed og dine produkter/kompetencer.

Læs mere
Grafisk design

Vi udvikler og tegner din visuelle profil, dit logo samt andre grafiske løsninger til online og offline brug.

Læs mere
Film & fotografi

Vi producerer film – både de små håndholdte og store fortællende firmapræsentationer.

Tilbage til kompetencer
Medierådgivning & planlægning

Vi rådgiver om vejen gennem medielandskabet og vælger de kanaler, som giver bedst mening for dig.

Læs mere
Idé & koncept

Med den rigtige idé og et godt koncept, skaber vi ekstra synlighed for din virksomhed.

Læs mere
Webdesign & udvikling

Vi udvikler et skarpt kommunikativt design samt udvikler dit nye design i UMBRACO eller WordPress.

Læs mere

“ ”

Som detailbutik bliver man tit ringet op af forskellige aviser, magasiner og dagblade, om man ikke lige har et budskab, der skal med i næste udgave. Lige i disse øjeblikke bliver der spildt mange annoncekroner. Det er bare så behageligt, at der er lagt en plan for budskaber samt hvilke medier, der skal bruges. Så er det bare dejligt at kunne sende en prof sælger videre til en prof marketingsmand. Moove har derudover udviklet Guldsmediens logo og virksomhedsprofil, således at vi signalerer alt det rigtige til vores målgrupper om netop vores guldsmedeforretning, som netop er guldsmed og ikke ”bare” smykkeforretning.

Henrik Nielsen – Ejer, Guldsmedien