Online marketing

Online marketing er et yderst effektivt værktøj til at skabe synlighed og øget trafik.
Vi ved dog, at man let kan miste overblikket over de mange digitale muligheder - og netop derfor er vores fokus hele tiden at rådgive og guide dig til de mest optimale og lønsomme løsninger for din virksomhed.


Nedenfor får du et overblik over vores digitale spidskompetencer.

Giv os et kald Send os en mail
Moove Some Expand TYND HVID
SOCIALE MEDIER - SOME

De sociale medier er ikke til at komme udenom, og de kan være enormt effektive til at styrke dit brand og til at generere kundeemner - hvis de altså bruges analytisk og strategisk korrekt.

Hos Moove har vi SoMe-specialister, der hjælper med tekst/grafik/billedproduktion, strategisk annoncering og organisk indhold. Vi bestræber os på at udnytte hver annoncekrone bedst muligt, og vi gør det ved at levere relevant indhold til netop din målgruppe.

  • f

    Facebook

  • in

    LinkedIn

  • Instagram

  • Youtube

Moove Ads Expand TYND HVID
Google Ads

Google er den mest foretrukne søgemaskine på nettet, og derfor giver det for mange mening at annoncere på Google.

Vores specialister hjælper dig med at øge dit salg og din trafik via Google Ads. Det betyder kort fortalt, at din virksomheds annoncer kommer frem på de rette søgeord og ikke mindst, at det udelukkende er relevante brugere, der ser – og klikker på annoncerne. Vi sørger altså for, at annonceringen altid er målrettet din virksomhed og dine kunder – og at det naturligvis er til en billigst mulig klikpris.

Moove SEO Expand TYND HVID
SEO

Hvad betyder SEO/søgemaskineoptimering egentlig? Det betyder kort sagt, at vi optimerer teksterne på din hjemmeside, så de performer bedre på Google.

Man kan hurtigt forledes til at tro, at SEO handler om at ligge øverst på alle søgeord. Det er vi ikke enige i. Vores specialister arbejder udelukkende på at ligge øverst på søgeord, som er relevante og værdifulde for netop din virksomhed. Således bruger vi vores tid og dermed dine penge optimalt.

Moove Mail Expand TYND HVID
E-MAIL MARKETING

E-mail marketing kan være et stærkt redskab i din contentstrategi og et kraftfuldt værktøj til at pleje og engagere dine kunderelationer. Ved at skabe spændende indhold, der både underholder og informerer, styrker du båndet mellem dig og din kunde, og samtidig sørger du for hele tiden at være top-of-mind.

Er det e-mail marketing, der skal løfte din forretning til det næste niveau?

Online marketing

Den rigtige online indsats giver opmærksomhed til din virksomhed og dine produkter/kompetencer.

Tilbage til kompetencer
Medierådgivning & planlægning

Vi rådgiver om vejen gennem medielandskabet og vælger de kanaler, som giver bedst mening for dig.

Læs mere
Idé & koncept

Med den rigtige idé og et godt koncept, skaber vi ekstra synlighed for din virksomhed.

Læs mere
Grafisk design

Vi udvikler og tegner din visuelle profil, dit logo samt andre grafiske løsninger til online og offline brug.

Læs mere
Film & fotografi

Vi producerer film – både de små håndholdte og store fortællende firmapræsentationer.

Læs mere
Webdesign & udvikling

Vi udvikler et skarpt kommunikativt design samt udvikler dit nye design i UMBRACO eller WordPress.

Læs mere

“ ”

Hos LYNDDAHL a/s i Ribe har vi i flere år samarbejdet med MOOVE. Vi oplever en enorm god støtte og sparing i det daglige, således vi sikrer en altid opdateret approch i markedet. De handler altid effektivt og hurtigt hos MOOVE, hvilket letter vores arbejde meget omkring markedsføring og kommunikation. Vi havde også for år tilbage et større projekt, som gik ud på at opgradere LYNDDAHL’s lidt støvede ’produktionsansigt’. Hos MOOVE formåede de at udfordre os på flere områder, som resulterede i en radikal ændring af LYNDDAHLs position i markedet, herunder ændring af logo, virksomhedsnavn samt en komplet ny hjemmeside. Vi er meget glade for samarbejdet!

Rasmus Lynddahl CEO, LYNDDAHL