Webdesign og
udvikling

Vi designer og udvikler websites, webshops og online produktkataloger til både B2B og B2C virksomheder. Uanset om du skal bruge det som et digitalt visitkort, eller dit website skal kunne noget ekstraordinært, står vi klar til at hjælpe dig. Det er altafgørende, at dit website, eller din shop, er brugervenlig og ikke mindst, at det afspejler virksomhedens værdier og koncept. 

De foretrukne systemer hos os er UMBRACO og WordPress.

Giv os et kald Send os en mail
Moove Webdesign Expand NEGATIV
WEBDESIGN

For os er det vigtigt, at du er involveret i processen, når vi laver dit nye website, så det bliver præcis, som du ønsker. Derfor starter vi altid med at tegne skitser af hjemmesidens struktur og opbygning, som modificeres og godkendes i samarbejde med dig. Løbende fyldes indhold og farver på, indtil der til sidst er tale om en komplet prototype, der er klar til at blive udviklet i WordPress eller Umbraco.

Moove Webudvikling Expand NEGATIV
WEBUDVIKLING

Når webdesignet er på plads, kan udviklingen af websitet igangsættes. Her udvælges det korrekte CMS (WordPress eller Umbraco) ud fra kravene til hjemmesidens funktioner og opbygning.
Når websitet er færdigudviklet, står vi klar til en snak om det lange, seje træk med at sikre og optimere trafikken til det nye website med indsatserne fra vores online marketing-afdeling.

Online marketing

Den rigtige online indsats giver opmærksomhed til din virksomhed og dine produkter/kompetencer.

Læs mere
Grafisk design

Vi udvikler og tegner din visuelle profil, dit logo samt andre grafiske løsninger til online og offline brug.

Læs mere
Film & fotografi

Vi producerer film – både de små håndholdte og store fortællende firmapræsentationer.

Læs mere
Medierådgivning & planlægning

Vi rådgiver om vejen gennem medielandskabet og vælger de kanaler, som giver bedst mening for dig.

Læs mere
Idé & koncept

Med den rigtige idé og et godt koncept, skaber vi ekstra synlighed for din virksomhed.

Læs mere
Webdesign & udvikling

Vi udvikler et skarpt kommunikativt design samt udvikler dit nye design i UMBRACO eller WordPress.

Tilbage til kompetencer

“ ”

INGENIØR’NE er gennem de seneste år vækstet markant med flere kollegaer, flere kontorer og flere opgaver samt samarbejdspartnere. En udvikling, hvor Moove har været, og stadig er, en særdeles væsentlig og aktiv samarbejdspartner. Dette gælder i visualisering af vores DNA både til tryksager, tilbudsgivning og digitale platforme, hvor vi bla. har fået udviklet 2 websites til hhv. profil/branding og ét dedikeret til HR.

John Andresen – Direktør, INGENIØR’NE