Vores, og dit,
værksted...

- webudvikler, grafiker, tegner, fotograf eller filmmand...

Hos LYNDDAHL a/s i Ribe har vi i flere år samarbejdet med Moove. Vi oplever en enorm god støtte og sparing i det daglige, således vi sikrer en altid opdateret approch i markedet. De handler altid effektivt og hurtigt hos Moove, hvilket letter vores arbejde meget omkring markedsføring og kommunikation. Vi havde også for år tilbage et større projekt, som gik ud på at opgradere LYNDDAHL’s lidt støvede ’produktionsansigt’. Hos Moove formåede de at udfordre os på flere områder, som resulterede i en radikal ændring af LYNDDAHL position i markedet, herunder ændring af logo, virksomhedsnavn samt en komplet ny hjemmeside. Vi er meget glade for samarbejdet!

Rasmus Lynddahl – CEO, LYNDDAHL

Skarpe
hjerner til
en fair pris

Til dit daglige behov har vi hurtig hjælp...

 

Din grafiker, der hurtigt kan hjælpe med opsætning af grafisk materiale, layout og trykfærdige filer.

Din webudvikler, der hurtigt kan hjælpe med at rette og redigere i dit UMBRACO CMS el. Wordpress løsning.

Din fotograf/film/animationsmand, der hurtigt kan hjælpe med fotos, små håndholdte film og animationer/LED reklamer.

Din tegner, der hurtigt kan levere en håndtegnet illustration eller et frihåndstegnet grafisk element

Reklame/marketings-håndværkere, der sidder klar til at hjælpe dig med det, der hurtigt skal laves og helst være klar "i dag". 

Hos Moove får du et højt niveau af udførelse, og medarbejderne herover har udover hinanden, også god hjælp fra idé udviklere, strategifolk, online marketing og projektledere, når behovet er der. Alle arbejder med hjertet først og til en fair pris. Læs evt. også mere om hele teamet.

 

Tryksager, skilte, bannere og meget andet...

Har du samtidig brug for hjælp med indkøb af tryksager, bannere, skilte, merchandise, roll-up, smarte messesystemer og "sjove strandstole"... eller andet marketingsmateriale, har vi et stort netværk og tæt samarbejde med forskellige leverandører, som vi selvfølgelig står inde for. 

Som detailbutik bliver man tit ringet op af forskellige medier, om man ikke lige har et budskab der skal med i næste udgave. Lige i disse øjeblikke bliver der spildt mange annoncekroner. Det er bare så behageligt, at der er lagt en plan for mine  budskaber samt hvilket medier der skal bruges. Så er det bare dejligt at kunne sende en prof sælger videre til en prof marketingsmand. Moove har derudover udviklet Guldsmediens logo og virksomhedsprofil, således at vi signalerer alt det rigtige til vores målgrupper om netop vores guldsmede forretning, som netop er guldsmed og ikke ”bare” smykkeforretning.

Henrik Nielsen – Ejer, Guldsmedien.