Vores, og dit,
værksted...

- webudvikler, grafiker, tegner, fotograf eller filmmand...

INGENIØR’NE er gennem de seneste år vækstet markant med flere kollegaer, flere kontorer og flere opgaver samt samarbejdspartnere. En udvikling, hvor Moove har været, og stadig er, en særdeles væsentlig og aktiv samarbejdspartner. Dette gælder i visualisering af vores DNA både til tryksager, tilbudsgivning og digitale platforme, hvor vi bla. har fået udviklet 2 websites til hhv. profil/branding og ét dedikeret til HR.

John Andresen – Direktør, INGENIØR’NE

Skarpe
hjerner til
en fair pris

Til dit daglige behov har vi hurtig hjælp...

 

Din grafiker, der hurtigt kan hjælpe med opsætning af grafisk materiale, layout og trykfærdige filer.

Din webudvikler, der hurtigt kan hjælpe med at rette og redigere i dit UMBRACO CMS el. Wordpress løsning.

Din fotograf/film/animationsmand, der hurtigt kan hjælpe med fotos, små håndholdte film og animationer/LED reklamer.

Din tegner, der hurtigt kan levere en håndtegnet illustration eller et frihåndstegnet grafisk element

Reklame/marketings-håndværkere, der sidder klar til at hjælpe dig med det, der hurtigt skal laves og helst være klar "i dag". 

Hos Moove får du et højt niveau af udførelse, og medarbejderne herover har udover hinanden, også god hjælp fra idé udviklere, strategifolk, online marketing og projektledere, når behovet er der. Alle arbejder med hjertet først og til en fair pris. Læs evt. også mere om hele teamet.

 

Tryksager, skilte, bannere og meget andet...

Har du samtidig brug for hjælp med indkøb af tryksager, bannere, skilte, merchandise, roll-up, smarte messesystemer og "sjove strandstole"... eller andet marketingsmateriale, har vi et stort netværk og tæt samarbejde med forskellige leverandører, som vi selvfølgelig står inde for. 

Som detailbutik bliver man tit ringet op af forskellige medier, om man ikke lige har et budskab der skal med i næste udgave. Lige i disse øjeblikke bliver der spildt mange annoncekroner. Det er bare så behageligt, at der er lagt en plan for mine  budskaber samt hvilket medier der skal bruges. Så er det bare dejligt at kunne sende en prof sælger videre til en prof marketingsmand. Moove har derudover udviklet Guldsmediens logo og virksomhedsprofil, således at vi signalerer alt det rigtige til vores målgrupper om netop vores guldsmede forretning, som netop er guldsmed og ikke ”bare” smykkeforretning.

Henrik Nielsen – Ejer, Guldsmedien.