Grafisk design

At udvikle et skarpt grafisk design med fæste i din virksomheds DNA er afgørende for den visuelle kommunikation, du udsender til dine kunder. Og det indtryk du efterlader.

Det grafisk udtryk skal være den røde tråd gennem hele din virksomhed – til både dine online og offline indsatser. Eksempelvis på de sociale medier og dit trykte materiale.

Giv os et kald Send os en mail
Moove Print Expand TYND HVID
OFFLINE/PRINT

Vi leverer grafisk opsætning af trykmateriale såsom visitkort, brevpapir, notesbog, plakat, annoncer, magasin, datablad, brochure, (profil)folder, labels, banner, menukort, merchandise, beklædning samt bildekoration og design af facader/skilte, emballage mm.).
Vi hjælper også gerne med at få materialet trykt hos en af vores leverandører.

Moove Webdesign Expand TYND HVID
ONLINE/DIGITALT

Digitalt grafik består bl.a. af mailsignatur, præsentationsopsætning (eks. PowerPoint), webbannere og webannoncer samt grafiske opsætninger af opslag og annoncer til sociale medier.

Den digitale del udføres ofte i samarbejde med online marketing-afdelingen. Her planlægges forskelligt indhold/kampagner til sociale medier og webannonceringer, hvor grafikken efterfølgende leveres af vores grafiker.

Moove Grafisk Expand TYND HVID
VISUEL PROFIL

Er din virksomhed helt nyopstartet, eller trænger du til forandring - måske på baggrund af vores workshop? Så hjælper vi dig med at finde dit visuelle udtryk, der afspejler virksomhedens DNA. Her kigger vi på de grundlæggende ting som logo, farver og fonte - måske suppleret med ikoner og/eller illustrationer. Efterfølgende kan det være en stor fordel at samle en designmanual, så man altid er sikret et ensartet udtryk.

Moove Søg Expand TYND HVID
CASES

Se eksempler på grafisk arbejde, vi har udført for vores kunder - stort som småt - under cases.

Online marketing

Den rigtige online indsats giver opmærksomhed til din virksomhed og dine produkter/kompetencer.

Læs mere
Medierådgivning & planlægning

Vi rådgiver om vejen gennem medielandskabet og vælger de kanaler, som giver bedst mening for dig.

Læs mere
Idé & koncept

Med den rigtige idé og et godt koncept, skaber vi ekstra synlighed for din virksomhed.

Læs mere
Grafisk design

Vi udvikler og tegner din visuelle profil, dit logo samt andre grafiske løsninger til online og offline brug.

Tilbage til kompetencer
Film & fotografi

Vi producerer film – både de små håndholdte og store fortællende firmapræsentationer.

Læs mere
Webdesign & udvikling

Vi udvikler et skarpt kommunikativt design samt udvikler dit nye design i UMBRACO eller WordPress.

Læs mere

“ ”

Team Esbjerg Elitehåndbold har været på en fantastisk rejse de sidste 5 år, hvor klubben har positioneret sig som én af Danmarks topklubber i Dameligaen, bl.a. med 2 danske mesterskaber. Moove Advertising har været med på hele rejsen og er en værdiskabende samarbejdspartner, både på den korte og den lange bane. Team Esbjerg bruger Moove Advertising som sparringspartner omkring alt indenfor marketing og kommunikation, hvor vi altid oplever en professionel og imødekommende tilgang til samarbejdet.

HC Warrer, Direktør – Team Esbjerg Elitehåndbold A/S